lørdag 5. september 2009

Gamle vs nye handduka

Æ har blogga om det her en gang for lenge sia, men det va i en anna blogg i en anna tid og som unigtroms.no har vært så elskverdig å bære slette for mæ. Bitter, neida ikkje i det heile tatt. Egentlig burde æ sjøl ta mine forbehold og legge blogginnleggan mine inn i ei egen mappe på maskina mi samtidig som æ legg de ut på nett, så æ veit at æ har de i telfelle ting bli sletta...

Anyway... Det va ikkje det æ skulle snakke om. Det her handle om handduka. Ja, dåkker leste rett, handduka. Det e alltid snakk om at handdukan ska være så myyyk og gooood å ha rundt sæ og man ska bruke tøymykner så de bli mjuk og fin. Vel, æ e egentlig av en litt anna oppfatning æ. Æ like at handdukan e litt mindre myk og æ har en veldig god og praktisk grunn tel det. Da bli æ faktisk tørr. For let's face it, man bli IKKJE tørr av nye og mjuke og deilige handduka. Det føles liksom mest som de bære gnir vannet utover på kroppen din og du føle at du må lufttørke i minst ei halvtime etterpå, fordi handduken har bære ikkje gjort jobben sin. Særlig når æ ska tørke håret. Det nøtte ikkje kor mye æ gnir, det e nesten like vått. Det heile ende opp med at æ bære må bruke handduken som en slags "risteanretning" for å riste håret mett tørt. Galskap! Og så loe de også. Du må jo nesten dusje en gang tel ETTER at du har tørka dæ, fordi handduken levne en masse lodotta på heile kroppen din.

Nei, takke mæ tel gamle slitte og ikkje minst RUE handduka som har vært vaska så mange ganga uten tøymykner at man faktisk kan stille dem på gulvet så de står, av sæ sjøl. Du veit at du kjæm tel å bli skikkelig tørr og god når handduken e så ru at det nesten føles så det øverste hudlaget dett gnis av. Det e da man veit at man ikkje trenge å dusje enda en gang fordi handduken har lagt igjen lodotta over heile dæ. Gamle handduka gjør ikkje det, sikkert fordi de ikkje har nåkka igjen og det e nok derfor de e såpass ru og bra på tørking som de e.

Egentlig burde det finnes en plass kor man bære kan få kjøpt utvaska handduka, ferdig ru og tel å plasseres ståanes på gulvet. Så slepp man alt det her styret med å vaske den nye handduken altfor mange ganga før man bli fornøyd... Kanskje det e en forretningside på gang her...? I såfall så har æ copyright'a den NUH ;D

5 kommentarer:

 1. Æ tenkt på det samme i forrige uke. Nye mjuke handduka funke dårlig!

  SvarSlett
 2. Ka e problemet? Vi har berre sånne, du. Ta non m på tur...

  SvarSlett
 3. Gamle håndduka med tøymykner funke godt - iallefall litt tøymykner. De verste e absolutt de som e ny, myk og som loe sånn heilt forferdelig - nesten tortur!!

  SvarSlett
 4. Du kan gjerne få overta nån av vårres gamle! Si bare ifra! Æ ønske bare å hjelpe dæ..

  Personlig har æ veldig løst på kjøpe nån nye håndduka, men æ føle ikke at æ kan kaste de gamle som e helt fin og brukanes. (litt flekka og holl må man jo tåle)

  SvarSlett
 5. Susanne: gamle handduka som bære har nån hull kan omså bære fikses tel to små hves hullet e for stort. Eller rives tel kjøkkenkluta. Genialt :)

  SvarSlett