mandag 19. mai 2008

Hurra for 17. mai

Etter lang tid med bloggtørke av fleire grunna har æ bestemt mæ for å bynne å blogge igjen. I den første har æ tenkt å fortelle historien om da æ hadde levert masteroppgaven min og sku begi mæ ut på feiring av det i helga.

Æ kan jo fortelle at æ på fredag har vært på MARGEfylla. Sprit såklart! Fy fader førr en kveld. Det heile bynte jo bra med at man va på vorsj først hos mæ og så bevegde vi oss ned tel byen tel Ida og dem på fest. God og full blei man og lykkelig va man jo førr å ha levert mastern.

Lørdagen gikk ut på å spy fra æ våkna i halv 11 tia tel i 3, halv 4 tia. Fantastisk. Våkna med en HÆLVETTES haupina og va kvalm. Gikk like greit på dass førr å spy og tenkte at "ja det va nu godt det va unnagjort" , tok mæ en paracet og la mæ ned i senga igjen. Lite vesste æ ka æ hadde i vente. Etter ca 15 min så blei æ drittkvalm igjen og måtte spy enda en gang. Tok så en ny paracet (sia æ kasta opp den første og enda hadde ondt i hauet) og la mæ igjen. Etter 20 minutt måtte æ pinade spy igjen. Da æ hadde spydd 4. gangen fant æ ut at det her kunne ikkje bære være fyllesjuka. Æ hadde nok fått et snæv av rækarsjuka (eller omgangssyke om man vil) i tellegg tel at æ va ødelagt av spriten æ drakk dagen før. Æ kan jo summere det heile med at æ spydde 8 ganga i løpet av de få timen æ va våken. Siste gangen va det så fysisk ondt at æ nesten bynte å skrike i tellegg mens æ lå med hauet i dassen og stille sa "æ klaare ikkje meir. Drep mæ nu!"

Heldigvis kom Rose og Anne Marja oppover tel mæ i 1 tia eller nåkka sånt og laga middag og hang med mæ. Sjøl måtte æ såklart spy like før middagen sku etes, sia æ så riimiin ramiin hadde spist 5 flak potetgull av Rose ca 30 min tidligar. Og så spiste æ litt middag, spaghetti og kjøttdeig med classico tomatsaus og så gikk det 20 min så måtte æ spy det og opp. Og sånn holdt æ på fram tel i tre tia. Da va æ ikkje grønn i trynet meir i følge Rose. Så lå æ bære og sov tel i halv ni tia på kveln tel Inga kom heim og huta mæ i dusjen og dro mæ med på fæst ned tel Holt kor Bertil hadde bursdagsfæst. Der satt vi å drakk og showa tel i 2 tia på natta før Rose og æ fant ut at vi går bære heim tel mæ, steike en pizza og ringe for å trakasere Marina. Alt i alt en fin kveld.

Ka har æ lært av det her? Joda, at det e bære å vokse armhulan. Det e ikkje så ille som man ska ha det tel.

4 kommentarer:

 1. E du mulig at æ kan forske på deg? :D
  Dette hva skikkelig fascinerende! !
  Kan du beskrive hvordan Porsgrunn Porselen, ser ut på innsiden?

  Et lite tips. Ta med bøtta til senga, så slipper du å springe så mye.

  SvarSlett
 2. Du er skjønn, Emma, riktig festlig med detaljerte beskrivelser av Tromsø-livet. ;-)

  SvarSlett
 3. Herlig, nu savne ae virkelig tromsoelivet igjen..

  Gratulerer med endelig innlevert eksamen, bra for dae!

  SvarSlett
 4. Du ska bære forske på mæ om du ellers vil Eskil :D Men bøtta tel senga går ikkje når man ska skåne andre som e i samme rom som dæ veit du ;)

  SvarSlett